Lunch menu

Wednesday, 11 April

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad kungsflundra med remouladsås, citron och kokt potatis

  • Gård

    Gryta på nötkött och rödvin med lökfrästa kantareller och potatispuré

  • Äng

    Broccolibiffar med sparriscreme och potatispuré

  • Sallad

    Bulgurssallad med rostbiff, saltad gurka, lök samt rosépepparcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Flap meat med hasselbackspotatis och rödvinssky

  • Veckans under ytan: Havs Wallenbergare

    med slungad amandinepotatis samt grönärtshummus

  • Veckans vegetariska

    Potatistortilla med ratatouille samt ailoi

La Fontana

  • Långkokt oxbringa

    med dijonaise, stekt potatis och steklök

  • Veckans veg

    Bönfritters med tortillas, sallad och ris

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Grekiska biffar med fetaostkräm
  • Paprika & lökbakad kummel med basilikakräm
  • Vegetarisk curry med blomkål & sötpotatis

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås
  • Färskostfylld kyckling

    med gorgonzolasås och tagliatelle

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat och lingon
  • Vegetariska grönsaksspett

    med potatiskaka och avokadocreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, April 11