Lunch menu

Tuesday, 10 April

Brödernas kök

  • Fisksoppa som det behagar kocken
  • Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Olivbakad kummelfilé med tomatsalsa, gremolata och örtris

  • Gård

    Pannbiff med stekt lök, rårörda lingon samt rostad potatis

  • Äng

    Vegetarisk pasta med tomat, paprika, zuccini och oliver

  • Sallad

    Bulgurssallad med rostbiff, saltad gurka, lök samt rosépepparcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Flap meat med hasselbackspotatis och rödvinssky

  • Veckans under ytan: Havs Wallenbergare

    med slungad amandinepotatis samt grönärtshummus

  • Veckans vegetariska

    Potatistortilla med ratatouille samt ailoi

La Fontana

  • Vitvinspocherad Kolja

    med grönärtspuré, kål, skaljdjurssås & potatis

  • Veckans veg

    Bönfritters med tortillas, sallad och ris

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk & lingon
  • Pestobakad sej med vitvinssås
  • Ugnsrostad rotfrukter

P2 Restaurang & Catering

  • Pulled pork med salsa fresca,

    klyftpotatis och chiliaioli

  • Stekt inlagd strömming

    med västerbottenmos och kall örtsås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat och lingon
  • Vegetariska grönsaksspett

    med potatiskaka och avokadocreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, April 10