Lunch menu

Monday, 9 April

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Pocherad sej med citronhollandaise, smörsvängda rotsaker och dillpotatis

  • Gård

    Kryddrubbad fläskytterfilé med mango- och sambalyoghurt och klyftpotatis

  • Äng

    Rårakor med rostad morot, keso och lingon

  • Sallad

    Bulgurssallad med rostbiff, saltad gurka, lök samt rosépepparcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfilé med stompad potais och ratatouille
  • Veckans kött

    Flap meat med hasselbackspotatis och rödvinssky

  • Veckans under ytan: Havs Wallenbergare

    med slungad amandinepotatis samt grönärtshummus

  • Veckans Vegetariska

    Potatistortilla med ratatouille samt ailoi

La Fontana

  • Persiljejärpar med grönpepparsås,

    persiljepicklade rotfrukter & kokt potatis

  • Veckans veg

    Bönfritters med tortillas, sallad och ris

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor
  • Fiskgratäng
  • Böngryta med tofu

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglasagne med fetaostcreme
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Kroppkakor med skirat och lingon
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Vegetariska grönsaksspett

    med potatiskaka och avokadocreme

Monday, April 9