Lunch menu

Friday, 13 April

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fiskgryta med smak av saffran och vitt vin serveras med limeaioli

  • Gård

    Panerad schnitzel med kapris- och persiljesmör, skysås och stekt potatis

  • Äng

    Vårrulle sweet´n´sour serveras med soya och jasminris

  • Sallad

    Bulgurssallad med rostbiff, saltad gurka, lök samt rosépepparcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Flap meat med hasselbackspotatis och rödvinssky

  • Veckans under ytan: Havs Wallenbergare

    med slungad amandinepotatis samt grönärtshummus

  • Veckans vegetariska

    Potatistortilla med ratatouille samt ailoi

La Fontana

  • Kalv i dill
  • Veckans veg

    Bönfritters med tortillas, sallad och ris

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Grillspett med bbq-sås & tzatziki
  • Inkokt lax med dillmajo
  • Grönsaksgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Viltskavsgryta

    med bacon, smålök, potatismos och lingon

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat och lingon
  • Vegetariska grönsaksspett

    med potatiskaka och avokadocreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, April 13