Lunch menu

Thursday, 5 April

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad rimmad torskfilé med ägg- och persiljesås samt smörslungad potatis

  • Gård

    Moussaka på nötfärs och aubergine med vitlökstomater och vårsallad

  • Äng

    Vegetarisk moussaka med aubergine, vitlökstomater och vårsallad

  • Sallad

    Potatissallad ”Vinegraitte” med lufttorkad skinka och kronärtkockscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

La Fontana

  • Pocherad lax

    med Hollandaise, smörslungade grönsaker och kokt potatis

  • Veckans veg

    Linsgryta med paprika, lök, haricots verts, basilikaaioli, samt bakade morötter

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

P2 Restaurang & Catering

  • Kräftsoppa och daimkaka med grädde
  • Lammlägg med rostade rotsaker och rosmarinsky
  • Pasta Carbonara
  • Grönsaksgryta med ris och aioli
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, April 5