Lunch menu

Wednesday, 4 April

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Vitlök- och limeglaserad hokifilé med rostade medelhavsgrönsaker samt rispilaff

  • Gård

    Biff Lindström med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

  • Äng

    Tabbouleh på matvete med rotfruktsstavar och keso

  • Sallad

    Potatissallad ”Vinegraitte” med lufttorkad skinka och kronärtkockscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

La Fontana

  • Helstekt fläskytter

    med rödvinssås, vitlökssmör, kapris och stekt potatis

  • Veckans veg

    Linsgryta med paprika, lök, haricots verts, basilikaaioli, samt bakade morötter

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med potatis, gräddsås och lingonsylt
  • Laxfärsbiff med potatis och örtsås
  • Pasta Carbonara
  • Grönsaksgryta med ris och aioli
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, April 4