Lunch menu

Tuesday, 3 April

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt sejfilé med rökt lax och pepparrot serveras med dillsky och smörad potatis

  • Gård

    Basilikarubbad fläskytterfilé toppad med soltorkad tomat och feta samt klyftpotatis

  • Äng

    Morotsbiffar med örtstuvad majs samt klyftpotatis

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med lufttorkad skinka och kronärtkockscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Dagens lunch

    Helstekt kotlettrad med rostade grönsaker och pepparsås

  • Veckans Kött

    Flankstek med bakade grönsaker och syrad lökcreme

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med kokos limeblad och gröncurry

  • Veckans Vegetariska

    Potatisgnocchi med champinjoner parmesangrädde och soltorkasde tomater

La Fontana

  • Fisk & skaldjursgryta

    med citron & basilika-aioli

  • Veckans veg

    Linsgryta med paprika, lök, haricots verts, basilikaaioli, samt bakade morötter

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

P2 Restaurang & Catering

  • Kräftströmming med potatismos
  • Kycklingfilé med parmesansås
  • Pasta Carbonara
  • Grönsaksgryta med ris och aioli
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, April 3