Lunch menu

Friday, 6 April

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Kryddig fiskfärsbiff med picklad rödlök, citrongräddsås samt örtpotatis

  • Gård

    Mozarellagratinerad kycklingfilé med salvia- och vitvinssky och spenatrisotto

  • Äng

    Vegetarisk biff på tomater och oliver serveras med picklad rödlök och spenatrisotto

  • Sallad

    Potatissallad ”Vinegraitte” med lufttorkad skinka och kronärtkockscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

La Fontana

  • Orientalisk kycklinggryta

    med paprika och mynta. Serveras med ris

  • Veckans veg

    Linsgryta med paprika, lök, haricots verts, basilikaaioli, samt bakade morötter

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

P2 Restaurang & Catering

  • Fetaostfylld färsbiff med tzatziki
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och saltgurka
  • Vegetariska grönsaksplättar med tomatsalsa
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, April 6