Lunch menu

Wednesday, 28 March

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt dillfylld strömming med skirat smör, citron och potatispuré

  • Gård

    Lasagne al forno med rödlök-och basilikassalsa samt riven ost

  • Äng

    Vegetarisk lasagne med rödlök- och basilikasalsa samt ost

  • Sallad

    Kycklingfilé med rödlök, oliver, romansallad och balsamicosirap

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Pluma från utegris med tomatsky bakade grönsaker och tzatsiki

  • Veckans under ytan

    Pepparrotsbakad torsk med gräddskokt fänkål och amandinepotatis

  • Veckans vegetariska

    Halloumi med rostade betor och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Baskisk fläskfilégryta

    med chorizo, oliver, syltad lök och vildris

  • Veckans veg

    Daal med ris, rostade mandlar och koriander

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås
  • Stekt strömming serveras med lingongrädde
  • Falafel med gurkyoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Pulled pork med kålsallad, bönor och klyftpotatis
  • Köttbullar med stuvade makaroner och rostad lök
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, March 28