Lunch menu

Tuesday, 27 March

Brödernas kök

  • Fisksoppa som det behagar kocken
  • Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Grovsaltbakad sejfilé med citronsky, ärtor samt stomp på sötpotatis

  • Gård

    Ostpanerad fläskschnitzel med tomat-o chilisky, oliver och örtris

  • Äng

    Ostpanerad zuccini med tomat-o chilisky samt örtris

  • Sallad

    Kycklingfilé med rödlök, oliver, romansallad och balsamicosirap

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef

    med chiliaioli och picklad lök samt rostad potatis

  • Veckans kött

    Pluma från utegris med tomatsky bakade grönsaker och tzatsiki

  • Veckans under ytan

    Pepparrotsbakad torsk med gräddskokt fänkål och amandinepotatis

  • Veckans vegetariska

    Halloumi med rostade betor och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Halstrad Röding

    med stuvad kål, brynt smör och potatisstomp

  • Veckans veg

    Daal med ris, rostade mandlar och koriander

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk & lingon
  • Laxfärs fylld sej serveras med vitvinssås
  • Broccoli paj med ädelost

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Kallrökt lax med krasseaioli och rostad potatissallad
  • Köttbullar med stuvade makaroner och rostad lök
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, March 27