Lunch menu

Monday, 26 March

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Dill- och limestekt hokifilé med hummersås och picklade rotsaker

  • Gård

    Pepparfärsbiff med stuvade champinjoner, rårörda lingon och stekt potatis

  • Äng

    Pankopanerad rättika med picklade rotsaker samt citrussmetana

  • Sallad

    Kycklingfilé med rödlök, oliver, romansallad och balsamicosirap

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med äppelgräddsås

    samt stompad amandine och kryddrostad morot

  • Veckans kött

    Pluma från utegris med tomatsky bakade grönsaker och tzatsiki

  • Veckans under ytan

    Pepparrotsbakad torsk med gräddskokt fänkål och amandinepotatis

  • Veckans vegetariska

    Halloumi med rostade betor och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Kalops

    med rostade rotfrukter och örtslungade betor

  • Veckans veg

    Daal med ris, rostade mandlar och koriander

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Helstekt fläskfilé serveras med rödvinssky
  • Kokt torsk med pepparrot, räkor & skirat smör
  • Grillade grönsaksspett & sweetchili kräm

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Viltfärsbiff med potatismos och kantarellsås
  • Köttbullar med stuvade makaroner och rostad lök
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, March 26