Lunch menu

Thursday, 29 March

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ansjovisbakad torskfilé med örtgräddsky, rotfruktsjulienne och limepotatis

  • Gård

    Fläskfilé black&white med sparris och potatisgratäng

  • Äng

    Kryddig smörbönsbiff serveras med bearnaisesås och potatisgratäng

  • Sallad

    Kycklingfilé med rödlök, oliver, romansallad och balsamicosirap

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Pluma från utegris med tomatsky bakade grönsaker och tzatsiki

  • Veckans under ytan

    Pepparrotsbakad torsk med gräddskokt fänkål och amandinepotatis

  • Veckans vegetariska

    Halloumi med rostade betor och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Ballotin på Torsk bakad med citron och smör.

    Serveras med ört och grönsaksfräs samt dillmajonäs

  • Veckans veg

    Daal med ris, rostade mandlar och koriander

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Porterstek med gräddsås, pressgurka & gelé
  • Panerad spätta med skagenröra
  • Chevré gratinerad rödbetor med honung & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Svampsoppa med bacon, äppelpaj med vaniljsås
  • Pestoöverbakad kummel med citronsås och potatismos
  • Köttbullar med stuvade makaroner och rostad lök
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, March 29