Lunch menu

Thursday, 22 March

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Pestotoppad kungsflundra med paprikacreme samt rotsakspytt

  • Gård

    Biffstrimlor, purjo och champinjoner i rosépepparsås serveras med ris

  • Äng

    Ostfylld tortelloni med tomatsalsa och spenat

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med bulgur, melon, ananas samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Högrev

    med picklad rödlök och bakad palsternacka

  • Veckans kött

    Majskyckling med svamprisotto och citronpesto

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och senapssås

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lasagne med rostad paprikaaioli och ruccolaolja

La Fontana

  • Ångad Torsk

    med räksås, matvete och savoykål

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med semitorkade tomater, bönor och potatis

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

  • OBS! Även kvällsöppet

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa & pepparrotssås
  • Rödbetsgravad lax
  • Friterad aubergine

P2 Restaurang & Catering

  • Gulaschsoppa med gräddfil, bärkaka med vaniljsås
  • Tandorilax med grönsaksris och chutney
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och saltgurka
  • Vegetariska grönsaksplättar med tomatsalsa
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, March 22