Lunch menu

Friday, 23 March

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad fisk med räkor och dill, vitvinsås samt duchessetopp

  • Gård

    Husets hamburgare med dressing, rödlök och saltgurka samt klyftpotatis

  • Äng

    Vegoburgare med dressing, rödlök och saltgurka samt klyftpotatis

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med bulgur, melon, ananas samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Burgare
  • Veckans kött

    Majskyckling med svamprisotto och citronpesto

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och senapssås

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lasagne med rostad paprikaaioli och ruccolaolja

La Fontana

  • Fransk kalvgryta

    med morötter, champinjoner, syltlök och ris

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med semitorkade tomater, bönor och potatis

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

  • OBS! Även kvällsöppet

Scandic Väst

  • Grillad majskyckling & mojo rojo
  • Citrus rimmad torsk & vitvinssås
  • Rödbetsbiffar & tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon och ärtor
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och saltgurka
  • Vegetariska grönsaksplättar med tomatsalsa
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, March 23