Lunch menu

Wednesday, 21 March

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad spätta med skagensås, citron och dillpotatis

  • Gård

    Grillad cajunrubbad fläskkarré med vitlökssky, oreganobakade tomater samt klyftpotatis

  • Äng

    Gratinerad tortilla med bönor, chili och lime serveras med majsyoghurt

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med bulgur, melon, ananas samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med champinjoner lök och bacon

    samt senapsgräddsås och potatispure

  • Veckans kött

    Majskyckling med svamprisotto och citronpesto

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och senapssås

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lasagne med rostad paprikaaioli och ruccolaolja

La Fontana

  • Rödvinsbrässerad fransyska

    med juliennegrönsaker, potatis och rotselleripuré

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med semitorkade tomater, bönor och potatis

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Lasagne på nötfärs
  • Fiskgratäng & duchesse
  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad kotlett med tomatsås och ris
  • P2´s peppar- och lökkorv med potatismos och räksallad
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och saltgurka
  • Vegetariska grönsaksplättar med tomatsalsa
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, March 21