Lunch menu

Tuesday, 20 March

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Fisksoppa som det behagar kocken

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Citronstekt torsk med gräddkokt spenat, rostad morot och smörad potatis

  • Gård

    Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon samt potatispuré

  • Äng

    Vegetarisk paj med aioli och dressad sallad

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med bulgur, melon, ananas samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Vitlöksbakad Karre

    med balsamicosky och bakade rotfrukter

  • Veckans kött

    Majskyckling med svamprisotto och citronpesto

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och senapssås

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lasagne med rostad paprikaaioli och ruccolaolja

La Fontana

  • Spätta

    med saltrostad potatis, zucchiniragú och mojo rojo

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med semitorkade tomater, bönor och potatis

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Stekt fläsk med löksås
  • Smörstekt sej & stuvad spenat
  • Ljummen couscoussallad & gurk yoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med gräddfil, nachos och ris
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och saltgurka
  • Vegetariska grönsaksplättar med tomatsalsa
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, March 20