Lunch menu

Monday, 19 March

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad lättrimmad sej serveras med limecreme samt rostad potatis

  • Gård

    Rosmarinstekt fläskytterfilé med fransk grönsaksragu och tagliatelle

  • Äng

    Ingefärsglaserad blomkål med grönsaksragu samt rostad potatis

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med bulgur, melon, ananas samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kalvragu

    med fänkål, limeblad och frästa bönor samt slungad potatis

  • Veckans kött

    Majskyckling med svamprisotto och citronpesto

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och senapssås

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lasagne med rostad paprikaaioli och ruccolaolja

La Fontana

  • Halstrad nötfärsbiff

    med dijonaise, spenat och stekt potatis

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med semitorkade tomater, bönor och potatis

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Vitlöks & timjansmarinerad karré & rostad vitlökssås
  • Grana padano gratinerad torsktails & citrus kräm
  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Levergryta med bacon och smålök
  • Fisk- och skaldjursgryta med saffransaioli
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och saltgurka
  • Vegetariska grönsaksplättar med tomatsalsa
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, March 19