Lunch menu

Thursday, 15 March

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Dillgratinerad kolja med kräftstjärtar, rostad mandel och brynt smör

  • Gård

    Fetaosttoppad köttfärsruta med basilikasky, morotstzatziki och potatisstomp

  • Äng

    Rotsaksmedaljong med morotstzatziki och stompad potatis

  • Sallad

    Pastasallad med dijon, pepparrot och rostad kyckling samt syrad rödlök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med citronstompad potatis

    samt lagerbladsgräddsås

  • Veckans kött

    Wallenbergare med potatispure lingon och ärtor

  • Veckans under ytan

    Fish and Chips

  • Veckans vegetariska

    Risotto med rostade betor och yesilova

La Fontana

  • Halstrad Gös med duchess och jordärtskocksbakelse.

    Serveras med romsås

  • Veckans veg

    Kikärtsbiffar med ljummen couscoussallad och chilimajonäs

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Chili con carne
  • Stekt strömming med skirat smör och lingon
  • Gratinerad rotfrukter med ädelost & tofu

P2 Restaurang & Catering

  • Teriyakilax med primörsallad och chilimajo
  • Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
  • Flygande Jakob med ris
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

Thursday, March 15