Lunch menu

Friday, 16 March

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Husets fiskgryta med saffran, vitt vin, grädde och persiljepotatis

  • Gård

    Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med chilibearnaise och klyftpotatis

  • Äng

    Gratinerad broccoli serveras med örtgräddsås och fritterad potatis

  • Sallad

    Pastasallad med dijon, pepparrot och rostad kyckling samt syrad rödlök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med rostad vitlökssky och potatisgratäng

  • Veckans kött

    Wallenbergare med potatispure lingon och ärtor

  • Veckans under ytan

    Fish and Chips

  • Veckans vegetariska

    Risotto med rostade betor och yesilova

La Fontana

  • Obs! Även kvällsöppet
  • Viltfärsbiffar med svartvinbärsgräddsås,

    kokt potatis och pressgurka

  • Veckans veg

    Kikärtsbiffar med ljummen couscoussallad och chilimajonäs

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Örtmarinerad kotlettrad med rödvinssås
  • Havets wallenbergare med skirat smör & ärtor
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Ost- och skinkfylld schnitzel med paprikasås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, March 16