Lunch menu

Wednesday, 14 March

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Vitlöksstekt hokifilé med Ceasarpotatis, balsamicosky och citron

  • Gård

    Nattbakad högrev med grönpepparsås, rostad potatis och saltgurka

  • Äng

    Pasta med paprika, aubergine, zuccini, lök och riven ost

  • Sallad

    Pastasallad med dijon, pepparrot och rostad kyckling samt syrad rödlök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Nattstekt pepparglaserad karre

    med tomatyoghurt och jambalayaris

  • Veckans kött

    Wallenbergare med potatispure lingon och ärtor

  • Veckans under ytan

    Fish and Chips

  • Veckans vegetariska

    Risotto med rostade betor och yesilova

La Fontana

  • Helstekt fläskytterfilé

    med parmesansås, bacon, champinjoner och rostad potatis

  • Veckans veg

    Kikärtsbiffar med ljummen couscoussallad och chilimajonäs

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Pannbiff med gräddsås & stekt lök
  • Cornflakesplanerad hoki med sweetchilikräm
  • Mozzarella & morotsbiffar med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Bbq-ribs med rostad majscreme och klyftpotatis
  • Ugnsbakad kolja med skaldjurssås och fänkålspotatis
  • Flygande Jakob med ris
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

Wednesday, March 14