Lunch menu

Tuesday, 13 March

Brödernas kök

  • Fisksoppa som det behagar kocken
  • Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Bakad torsk med hummersås samt potatispanna med tomat och purjo

  • Gård

    Ostfylld fläskytterfilé med tomatgräddsky och stekt grönsaksris

  • Äng

    Fylld paprika med potatis- och grönsakspanna samt salviaolja

  • Sallad

    Pastasallad med dijon, pepparrot och rostad kyckling samt syrad rödlök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Färsbiffar med oliv och tomatsås

    samt rostad potatis och aioli

  • Veckans kött

    Wallenbergare med potatispure lingon och ärtor

  • Veckans under ytan

    Fish and Chips

  • Veckans vegetariska

    Risotto med rostade betor och yesilova

La Fontana

  • Panerad Sej

    med kokt potatis, smörkokta morötter och gröna ärtor

  • Veckans veg

    Kikärtsbiffar med ljummen couscoussallad och chilimajonäs

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Raggmunk med stekt fläsk
  • Fisk & skaldjursgryta
  • Krämig pasta med soltorkad tomat & kronärtskocka

P2 Restaurang & Catering

  • Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och äpplemos
  • Kycklinglasagne med currycole slaw
  • Flygande Jakob med ris
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

Tuesday, March 13