Lunch menu

Monday, 12 March

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Sejryggfritters med chilicreme, citron och klyftpotatis

  • Gård

    Nötfärsbiff med gräddkokta champinjoner, lingon och stekt potatis

  • Äng

    Tabbouleh på bulgur med palsternacka samt örtkeso

  • Sallad

    Pastasallad med dijon, pepparrot och rostad kyckling samt syrad rödlök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Biffgulasch

    med syrad vitlökscreme och slungad amandine

  • Veckans kött

    Wallenbergare med potatispure lingon och ärtor

  • Veckans under ytan

    Fish and Chips

  • Veckans vegetariska

    Risotto med rostade betor och yesilova

La Fontana

  • Gratinerade färsbiffar

    med rostad potatis och örtslungade betor

  • Veckans veg

    Kikärtsbiffar med ljummen couscoussallad och chilimajonäs

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Grillad majskyckling med tomat & basilikasås
  • Mozzarellabakad kolja med pesto & tomatkräm
  • Färskostfylld portabello

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Panerad rödspätta med kräftskagen
  • Flygande Jakob med ris
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

Monday, March 12