Lunch menu

Thursday, 8 March

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad

    med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt fröpanerad rödspätta med syrlig dillmajonnäs, citron och kokt potatis

  • Gård

    Honungskryddade revbensspjäll med cole slaw, rostad rödlölk och potatishalva

  • Äng

    Morotsbiffar med böncreme, potatishalva och pistagecrust

  • Sallad

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Bbq-bakad karre

    med rostad majscreme och stompad potatis

  • Veckans kött: Nattbakad Vildsvinskarre med ragu

    på champinjoner rökt sidfläsk och picklad smålök samt rostad potatis

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad torsk med brynt smör pepparrot och glaserade grönsaker

  • Veckans vegetariska

    Kikärtscroueqetter med tomataioli och rostade grönsaker

La Fontana

  • Laxcroquetter

    med potatisstomp, hummer sås och frästa grönsaker

  • Veckans veg

    Risotto med svamp och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé med pepparsås
  • Vitvinspocherad kolja med pepparrotssås
  • Spenat & riccota fylld tortellini med pesto

P2 Restaurang & Catering

  • Hummersoppa med creme fraiche,

    chokladkaka med grädde

  • Cocospanerad kyckling med currysås
  • Köttfärsgryta med bönor, chili och lök samt ris
  • Vegetarisk svamplasagne med feta och spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, March 8