Lunch menu

Friday, 9 March

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Halstrad fiskfärsbiff med dillhollandaise och citruspotatis

  • Gård

    Helgrillad fläskfilé med bacon rödvinssås och klyftpotatis

  • Äng

    Falafel med paprika- och sesamyoghurt samt basilikaolja

  • Sallad

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Grillad kyckling

    med ädelostsås och timjansbakade grönsaker

  • Veckans kött: Nattbakad Vildsvinskarre med ragu

    på champinjoner rökt sidfläsk och picklad smålök samt rostad potatis

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad torsk med brynt smör pepparrot och glaserade grönsaker

  • Veckans vegetariska

    Kikärtscroueqetter med tomataioli och rostade grönsaker

La Fontana

  • Obs! Även kvällsöppet
  • Kalv med rostade vita bönor,

    bakade tomater, brända lökar och potatiskaka

  • Veckans veg

    Risotto med svamp och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Isterband & rödbetor
  • Teriyakimarinerad lax
  • Soltorkad tomat & fetaostpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Köttfärsgryta med bönor, chili och lök samt ris
  • Vegetarisk svamplasagne med feta och spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, March 9