Lunch menu

Wednesday, 7 March

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnstekt sejfilé med citron- och jalapenotopping samt örtbulgur

  • Gård

    Texas chili på nötkött med nachos, guacamole och rispilaff

  • Äng

    Gryta på garbanzobönor, chili och spiskummin serveras med örtbulgur

  • Sallad

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff

    med glaserade betor och pepparrotssky

  • Veckans kött: Nattbakad Vildsvinskarre med ragu

    på champinjoner rökt sidfläsk och picklad smålök samt rostad potatis

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad torsk med brynt smör pepparrot och glaserade grönsaker

  • Veckans Vegetariska

    Kikärtscroueqetter med tomataioli och rostade grönsaker

La Fontana

  • Veckans veg

    Risotto med svamp och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Baconlindad köttfärslimpa

    med gräddsås & gelé

  • Krämig fisk & skaldjursgryta
  • Fylld zucchini

    med primör & tofu

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt torsk med rödbetor, äpple och pepparrot
  • Gulaschgryta med gräddfil och ris
  • Köttfärsgryta med bönor, chili och lök samt ris
  • Vegetarisk svamplasagne med feta och spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, March 7