Lunch menu

Thursday, 1 March

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad kungsflundra med krämig blomkålssås och örtsvängd potatis

  • Gård

    Citrondoftande kalvfärsbiff serveras med ratatouille och råstekt potatis

  • Äng

    Lins- och auberginemoussaka med paprikarelish och dressad blandsallad

  • Sallad

    Sallad på rökt lax, potatis, purjo och zuccini toppad med ajvarmajonäs

  • Extra

    Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Viltfärslimpa med lingonmylta och enbärsgräddsås

    samt slungad amandine

  • Veckans kött

    Oxkind med rostad palsternacka och potatispure

  • Veckans under ytan

    Tomatiserad fiskgryta med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med vitlökscreme och matvetepilaff

La Fontana

  • Obs! Kvällsöppet
  • Smörbakad sej

    med gurka, dill, brynt smör och kokt potatis

  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Ostpanerad schnitzel med tomatsås
  • Räkfylld spättarulader med vitvinssås
  • Ratatouille fyllda paprika
Thursday, March 1