Lunch menu

Wednesday, 28 February

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt sejfilé med chilimajo, citron samt grönsaksbulgur

  • Gård

    Pasta penne med sidfläsk, grädde, svartpeppar och Grana padano

  • Äng

    Vegetarisk pasta med tomat, oliver, zuccini, selleri och Grana padano

  • Sallad

    Sallad på rökt lax, potatis, purjo och zuccini toppad med ajvarmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Krispig fläsksida med 3 x lök

    och bakade rotfrukter

  • Veckans kött

    Oxkind med rostad palsternacka och potatispure

  • Veckans under ytan

    Tomatiserad fiskgryta med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med vitlökscreme och matvetepilaff

La Fontana

  • Lammfärsbiffar

    med örtrostad potatis, vitlökscréme och rödvinssås

  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Klassisk skånsk kalops
  • Stekt kummel med ägg, smör & räkor
  • Rödbetsbiffar med tzatziki
Wednesday, February 28