Lunch menu

Tuesday, 27 February

Brödernas kök

  • Fisksoppa som det behagar kocken
  • Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Husets fiskgryta med fänkål, vitt vin och sparris toppad med limeaioli

  • Gård

    Grillad marinerad fläskytterfilé med ruccolabearnaise och klyftpotatis

  • Äng

    Majsplättar med het bönsalsa och citruskeso

  • Sallad

    Sallad på rökt lax, potatis, purjo och zuccini toppad med ajvarmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med rostad paprika och fetaost

    samt timjansbakad Amandinepotatis

  • Veckans kött

    Oxkind med rostad palsternacka och potatispure

  • Veckans under ytan

    Tomatiserad fiskgryta med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med vitlökscreme och matvetepilaff

La Fontana

  • Bouillabaisse med aioli & krutonger
  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk & lingon
  • Pestobakad kolja med beurre blanc
  • Vegetarisk carbonara
Tuesday, February 27