Lunch menu

Monday, 26 February

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon
  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad torsk med rostade morötter, rödlökssmörsås och potatisstomp

  • Gård

    Färsbiff gratinerad med chipotle serveras med skysås och lökfräst potatis

  • Äng

    Paprikasotad palsternacka med varm bulgursallad och örtsås

  • Sallad

    Sallad på rökt lax, potatis, purjo och zuccini toppad med ajvarmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Pulled chicken

    med kryddyoghurt och rostad potatis

  • Veckans kött

    Oxkind med rostad palsternacka och potatispure

  • Veckans under ytan

    Tomatiserad fiskgryta med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med vitlökscreme och matvetepilaff

La Fontana

  • Pot au feu med rostade rotfrukter
  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grillad majskyckling med currysås
  • Smörstekt torsk med rödbetor & skirat smör
  • Currygryta på linser
Monday, February 26