Lunch menu

Friday, 2 March

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Lax- och spenatlasagne toppad med pepparrotscreme och örtsallad

  • Gård

    Vitlöksbakad kycklingfilé med soltorkad tomatsås och potatisgratäng

  • Äng

    Ost- och broccolipaj med sallad på äpple och blekselleri

  • Sallad

    Sallad på rökt lax, potatis, purjo och zuccini toppad med ajvarmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med citronfrästa haricotes och rostad vitlökssky

  • Veckans kött

    Oxkind med rostad palsternacka och potatispur

  • Veckans under ytan

    Tomatiserad fiskgryta med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med vitlökscreme och matvetepilaff

La Fontana

  • Skinkstek med morötter, gräddsås, potatismos och gelé
  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Kycklingfajita med guacamole, creme fraiche
  • Inkokt lax med dillmajonnäs
  • Wokade nudlar med grönsaker & tofu
Friday, March 2