Lunch menu

Thursday, 22 February

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad

    med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Panerad rödspätta med skagensås, citron samt smörslungad potatis

  • Gård

    Örtfyllda järpar med gräddkokta kantareller, saltad gurka och persiljepotatis

  • Äng

    Pizza med tomat, ost, paprika, aubergine samt ärtskott

  • Sallad

    Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili

    med rostad majscreme och vitlöksbröd

  • Veckans Kött

    Bbq-bakad secreto av utegris med rostad sötpotatis samt äppel och rödlökstzatsiki

  • Veckans Under Ytan

    Ugnsbakad lax med dillhollandaise samt ljummen sallad på amandinepotatis, babyspenat och rödisor

  • Veckans Vegetariska

    Rödbetsbiffar med chevrecreme och bakad palsternacka

La Fontana

  • OBS Kvällsöppet
  • Smörbakad sej

    med gurka, dill, brynt smör och kokt potatis

  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Biff ala lindström med pressad gurka & lingon
  • Fisk & skaldjursgryta med saffran & aioli
  • Vegetarisk pizza
Thursday, February 22