Lunch menu

Wednesday, 21 February

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad

    med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt dillfylld strömming med skirat smör, rårörda lingon och potatispuré

  • Gård

    Porterstek med mörk gräddsås, svart vinbärsgelé och ugnstekt potatis

  • Äng

    Stekt bönbiff med ruccolacreme och ugnstekt potatis

  • Sallad

    Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Karre med citron och lagerbladssås

    samt ugnsbakade rotfrukter

  • Veckans kött

    Bbq-bakad secreto av utegris med rostad sötpotatis samt äppel och rödlökstzatsiki

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad lax med dillhollandaise samt ljummen sallad på amandinepotatis, babyspenat och rödisor

  • Veckans vegetariska

    Rödbetsbiffar med chevrecreme och bakad palsternacka

La Fontana

  • Lammfärsbiffar

    med örtrostad potatis, vitlökscréme och rödvinssås

  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Klassisk boeuf bourguignon
  • Panerad spätta med remouladsås
  • Pasta med tofu & soltorkadtomatsås
Wednesday, February 21