Lunch menu

Tuesday, 20 February

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fänkålsbakad hokifilé med citroncous-cous och vit basilikasås

  • Gård

    Helstekt svensk fläskkarré med plommonsky, äpplechutney och råstekt potatis

  • Äng

    Zuccinifritters med äpplechutney och råstekt potatis

  • Sallad

    Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt fläsk med löksås
  • Veg

    Ostpanerad zucchini med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & chili

  • Pasta

    med strimlad rostbiff & ädelost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med kålragu och sirapssky samt potatispure
  • Veckans kött

    Bbq-bakad secreto av utegris med rostad sötpotatis samt äppel och rödlökstzatsiki

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad lax med dillhollandaise samt ljummen sallad på amandinepotatis, babyspenat och rödisor

  • Veckans vegetariska

    Rödbetsbiffar med chevrecreme och bakad palsternacka

La Fontana

  • Bouillabaisse

    med aioli & krutonger

  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Raggmunk

    serveras med stekt fläsk & lingon

  • Mozzarellabakad sej med vitvinssås
  • Rostad rotfrukter med getost
Tuesday, February 20