Lunch menu

Monday, 19 February

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Sejfilé under zuccini- och morotstäcke serveras med dillmajonäs och potatis

  • Gård

    Ostfylld köttfärslimpa med kapris, grönpepparsås och rostad potatis

  • Äng

    Rårakor med ugnsbakade rotsaker och lingon

  • Sallad

    Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ugnstekt falukorv

    med senap, lök & gurka samt potatismos

  • Stekt panerad torskfilé

    med skagenröra

  • Veg

    Spaghetti med sojafärssås & riven ost

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cashewnötter

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Wok

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med tomatsås och chevrecreme

    samt rostad palsternacka

  • Veckans kött

    Bbq-bakad secreto av utegris med rostad sötpotatis samt äppel och rödlökstzatsiki

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad lax med dillhollandaise samt ljummen sallad på amandinepotatis, babyspenat och rödisor

  • Veckans vegetariska

    Rödbetsbiffar med chevrecreme och bakad palsternacka

La Fontana

  • Pot au feu med rostade rotfrukter
  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré

    med gräddsås & svartvinbärsgelé

  • Kokt torsk med ägg & persilja sås
  • Chili sin carne
Monday, February 19