Lunch menu

Friday, 23 February

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad fisk med kräftstjärtar, lök och dill serveras med hummersås

  • Gård

    Ost- och skinkfylld schnitzel med rödvinssky, ärtor och stekt potatis

  • Äng

    Vegetarisk lasagne med paprikasalsa och ruccola

  • Sallad

    Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Fylld schnitzel

    med ärthummus och rostad potatis samt tomatsky

  • Veckans Kött

    Bbq-bakad secreto av utegris med rostad sötpotatis samt äppel och rödlökstzatsiki

  • Veckans Under Ytan

    Ugnsbakad lax med dillhollandaise samt ljummen sallad på amandinepotatis, babyspenat och rödisor

  • Veckans Vegetariska

    Rödbetsbiffar med chevrecreme och bakad palsternacka

La Fontana

  • Skinkstek med morötter, gräddsås, potatismos och gelé
  • Veckans veg

    Bönchili med ris och gräddfil med lök

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grillad Kycklingspett med jordnötssås
  • Färskostbakad lax med limekräm
  • Svamp risotto
Friday, February 23