Lunch menu

Thursday, 15 February

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ansjovisbakad torskfilé serveras med vitvinsås och örtslungad potatis

  • Gård

    Viltfärsbiff med sås på äpple, enbär och lök serveras med potatispuré

  • Äng

    Osso bucco på morot och selleri serveras med potatispuré

  • Sallad

    Ceasarsallad med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Örtmarinerad rostbiff

    med potatisgratäng & pepparsås

  • Veg: Ärtsoppa & pannkakor med sylt & grädde

    eller Grönsaksfylld paprika med potatisgratäng

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med fläskfilé, strimlad pepparsalami & paprika

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff

    med spenat och champinjonlasagne samt tomatsky

  • Veckans kött

    Hjortköttbullar med äppelgräddsås och lingon samt pressgurka

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med dill och purjolöksstuvad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatisgniocchi med rostade grönsaker och basilikapesto

La Fontana

  • Ångad Sej med skaldjurssås,

    fänkålssallad och rotfruktsfräs

  • Veckans veg

    Zuccinipiccata, matvete med tomat och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Senapbakad kotlettrad med rödvinssky
  • Laxpudding med skirat smör
  • Rotfruktslasagne
Thursday, February 15