Lunch menu

Friday, 16 February

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Pankostekt fiskfärsbiff med citrongräddsås och rotfruktspytt

  • Gård

    Svartpepparstekt fläskfilé med estragonsky och potatisgratäng

  • Äng

    Pasta med soltorkat tomat, paprika, zuccini, oliver och ost

  • Sallad

    Ceasarsallad med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans låda

    med fläsknoisette, potatismos samt bacon-& rödvinssås

  • Köttfärspaj med tomat-& löksallad samt chilicreme
  • Veg

    Spenatpaj med tomat-& löksallad samt chilicreme

  • Wok

    Kyckling med färsk ingefära & vitlök

  • Pasta

    med räkor & grönsaker i curry

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Hjortköttbullar med äppelgräddsås och lingon samt pressgurka

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med dill och purjolöksstuvad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatisgniocchi med rostade grönsaker och basilikapesto

La Fontana

  • Helstekt fläskytterfilé på rapsgris

    med dragonsås och grönsaksris

  • Veckans veg

    Zuccinipiccata, matvete med tomat och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås
  • Fiskgratäng
  • Rotfruktscurry med tomat & vita böner
Friday, February 16