Lunch menu

Wednesday, 14 February

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Husets fiskgryta med kräftstjärtar och purjo toppad med pepparrot

  • Gård

    Stekt fläsk med löksås, lingon och kokt potatis

  • Äng

    Panerade kikärtsbollar med matvetepilaff och ananassalsa

  • Sallad

    Ceasarsallad med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Köttfärslimpa

    med svampsås, lingon & inlagd gurka

  • Bräckt laxfilé

    med oliv-& tomatcreme samt grilltomat

  • Veg

    Tortellinigratäng med spenat, valnötter & gorgonzola

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Tortellinigratäng med ädelost & strimlad skinka

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsk salsiccia och chorizostekt pastramikotlett

    serveras med tomatbakade rotfrukter och vitlöksyoghurt

  • Veckans kött

    Hjortköttbullar med äppelgräddsås och lingon samt pressgurka

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med dill och purjolöksstuvad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatisgniocchi med rostade grönsaker och basilikapesto

La Fontana

  • Fläsklägg med rotmos och senapssås
  • Veckans veg

    Zuccinipiccata, matvete med tomat och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Helstekt fläskkaré med rosépepparssås & äpplemos
  • Stekt strömming med skirat smör & lingon
  • Rostad pumpa med fetaost & oregano
Wednesday, February 14