Lunch menu

Tuesday, 13 February

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad spättafilé med grönsaksjulienne, citronhollandaise och dillpotatis

  • Gård

    Nötfärsbullar smaksatta med oregano samt tomatsalsa och pasta penne

  • Äng

    Ingefärsglaserad blomkål med paprikasås och pasta penne

  • Sallad

    Ceasarsallad med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dansk remouladsås

  • Grekisk färsbiff

    med tzatziki, balsamicosky & grekisk sallad

  • Veg

    Kikärtsbiff med tzatziki & grekisk sallad

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & chili

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ölbrässerad fransyska "ala sjömansbiff"

    med lökbakad potatis och pepparrotscreme

  • Veckans kött

    Hjortköttbullar med äppelgräddsås och lingon samt pressgurka

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med dill och purjolöksstuvad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatisgniocchi med rostade grönsaker och basilikapesto

La Fontana

  • Panerad Kolja med örtagårdssås,

    sauterade grönsaker och kokt potatis

  • Veckans veg

    Zuccinipiccata, matvete med tomat och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk & lingon
  • Smörstekt torsk med skagenröra
  • Morotsbiffar med tzatziki
Tuesday, February 13