Lunch menu

Monday, 12 February

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Senap- och basilikabakad hokifilé med limecreme och stompad potatis

  • Gård

    Kryddrubbad fläskytterfilé med vispad chilicreme fraiche och klyftpotatis

  • Äng

    Mustig gryta på linser och smörbönor serveras med basmatiris

  • Sallad

    Ceasarsallad med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Indisk kycklinggryta

    med basmatiris, naanbröd & raita

  • Veg

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & färsk röd chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Hjortköttbullar med äppelgräddsås och lingon samt pressgurka

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med dill och purjolöksstuvad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatisgniocchi med rostade grönsaker och basilikapesto

La Fontana

  • Långbakad högrev

    med pepparsås och syrligt potatismos

  • Veckans veg

    Zuccinipiccata, matvete med tomat och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Kålpudding med gräddsås
  • Pestobakad sej med vitvinssås
  • Kikärtsgryta med dragon
Monday, February 12