Lunch menu

Thursday, 8 February

Brödernas kök

  • Thai-inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Sejfilé Mojo rojo med grön ärtpuré samt gratinerad potatispuck

  • Gård

    Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg) med skysås och stekt potatis

  • Äng

    Spansk potatis- och grönsakstortilla med rödlökssalsa och ärtskott

  • Sallad

    Pastasallad med örter, lufttorkad skinka, oliver samt basilikadressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Ärtsoppa/Broccolisoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Viltkalops

    med potatispure och picklade betor

  • Veckans kött

    Griskind med balsamicosky och rostade morötter samt stompad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med spenatpesto och parmesankrutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med yesilovacreme och friterad kål

La Fontana

  • Veckans veg

    Vegetarisk Moussaka med ört och vitlökscreme

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grillad kycklinglårfilé

    med smak av chili, ingefära & bbq-sås

  • Fisk & skaldjursgryta med aioli
  • Ravioli med tomatsås
Thursday, February 8