Lunch menu

Wednesday, 7 February

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Smörstekt kummel med kaprismajonäs, citron och dillstompad potatis

  • Gård

    Rödvinsbrässerad högrev med bacon och syltlök samt örtsvängd potatis

  • Äng

    Sellerischnitzel med fransk grönsaksröra och lökkokt ris

  • Sallad

    Pastasallad med örter, lufttorkad skinka, oliver samt basilikadressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ugnstekt laxfilé

    med pestocreme & broccoli

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Veg

    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok

    Biffwok med portabello svamp, oystersås & lök

  • Pasta

    med oxfilé, champinjoner & svart peppar

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesanstekt Kyckling

    med potatisterrine och vitlöksbakade bönor

  • Veckans kött

    Griskind med balsamicosky och rostade morötter samt stompad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med spenatpesto och parmesankrutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med yesilovacreme och friterad kål

La Fontana

  • Wallenbergare med klassiska tillbehör
  • Veckans veg

    Vegetarisk Moussaka med ört och vitlökscreme

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Fetaostbiffar, gräddsås, lingon
  • Ugnstekt kolja med räkor & limekräm
  • Spenatpaj
Wednesday, February 7