Lunch menu

Tuesday, 6 February

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad torskfilé med brynt pepparrotssmör och glacerade rotsaker och potatis

  • Gård

    Grillad fläskkarré med BBQ-sky, chilibearnaise och klyftpotatis

  • Äng

    Kryddig morotsbiff med chilibearnaise och klyftpotatis

  • Sallad

    Pastasallad med örter, lufttorkad skinka, oliver samt basilikadressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lax-& skaldjurspaella

    med saffransaioli

  • Pannbiff med potatismos,

    kantarellsås, lingon & inlagd gurka

  • Veg

    Grönsakspaella med strimlad quorn samt saffransaioli

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Pastagratäng "Rigatoni" med skinka, ost & soltorkad tomat

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiffar

    med olivbakade grönsaker och citronyoghurt

  • Veckans kött

    Griskind med balsamicosky och rostade morötter samt stompad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med spenatpesto och parmesankrutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med yesilovacreme och friterad kål

La Fontana

  • Sotad Lax

    med stuvad blomkål, friterad broccoli och kokt potatis

  • Veckans veg

    Vegetarisk Moussaka med ört och vitlökscreme

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Raggmunk

    serveras med stekt fläsk & lingon

  • Kokt torsk & äggsås
  • Vegetarisk lasagne
Tuesday, February 6