Lunch menu

Monday, 5 February

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Limebakad hokifilé med chili- och fänkålscreme samt potatispuré

  • Gård

    Kalvfärsbiff med örtstuvade champinjoner, lingon och rostad potatis

  • Äng

    Potatisbullar med pumpakärnor samt tomat- och örtkeso

  • Sallad

    Pastasallad med örter, lufttorkad skinka, oliver samt basilikadressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagenröra

  • Mustig köttgryta

    med rödvin, sidfläsk & minilök

  • Veg

    Rödbetsbiff med fetacreme & frästa grönsaker

  • Wok

    Kyckling med sweet chili & mango

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Oxbringa med äppel och pepparrotsveloute

    samt honungsrostade rotfrukter

  • Veckans kött

    Griskind med balsamicosky och rostade morötter samt stompad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med spenatpesto och parmesankrutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med yesilovacreme och friterad kål

La Fontana

  • Kycklinggryta med lime och ingefära.

    Serveras med Basmatiris

  • Veckans veg

    Vegetarisk Moussaka med ört och vitlökscreme

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grill buffé

    på Bratwurst, chorizo, revben, kyckling & BBQ sås

  • Inkokt lax & dillkräm
  • Böngryta med tofu
Monday, February 5