Lunch menu

Friday, 9 February

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fish´n´chips med Rhode islandsås, vinäger och citron

  • Gård

    Ostöverbakad kycklingfilé med syrlig tomatsås, oliver och rosmarinpotatis

  • Äng

    Blomkål- och broccoligratäng med rosmarinpotatis

  • Sallad

    Pastasallad med örter, lufttorkad skinka, oliver samt basilikadressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling med svart peppar & vitlök

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pepparstekt karre

    med rödvinssky och rotfruktsgratäng

  • Veckans kött

    Griskind med balsamicosky och rostade morötter samt stompad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med spenatpesto och parmesankrutonger

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med yesilovacreme och friterad kål

La Fontana

  • Vildsvinsporchetta

    med potatiskaka, svamp och rosmarinsky

  • Veckans veg

    Vegetarisk Moussaka med ört och vitlökscreme

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås
  • Panerad stillahavsflundra & remouladsås
  • Falafel & myntadressing
Friday, February 9