Lunch menu

Thursday, 1 February

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad

    med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Citron- och pankobakad torsk med syltad svamp, gräddkokt spenat & potatis

  • Gård

    Lammfärsbiff med gurkraita, vitlökssky och råstekt potatis

  • Äng

    Tabbouleh på matvete med rotfruktsstavar och keso

  • Sallad

    Potatissallad med senap och pepparrot toppad med rostbiff och picklad lök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Sparrissoppa

    samt apfelstrudel med vaniljsås

  • Chevre-& honungsgratinerad kycklingfilé

    med potatisgratäng & örtsky

  • Veg

    Chevre-& honungsgratinerad quornfile med potatisgratäng & grönsaksfräs

  • Wok

    Biffwok med sesamfräst broccoli & cashewnötter

  • Pasta

    med fläskfilé, salami & strimlad paprika

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Citrusglaserad fläsksida

    med rostade grönsaker och pumpaaioli

  • Veckans kött

    Flankstek med choronsås och friterade grönsaker

  • Veckans under ytan

    Smörbakad Torsk med citron och spenatrisotto

  • Veckans vegetariska

    Pizza "Blanco"

La Fontana

  • Veckans veg

    Kikärtscurry med pumpa, pilaffris och yoghurtås

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grillad kycklinglårfilé & dragonkräm
  • Stekt lax & skagenröra
  • Chili sin carne
Thursday, February 1