Lunch menu

Friday, 2 February

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Bohuslänsk fiskgryta med potatis, dillaioli och vitlökskrutonger

  • Gård

    Saltimbocca (lufttorkad skinka, salvia, vitt vin) på fläskytterfilé med risotto

  • Äng

    Vegetarisk moussaka med aubergine, tomat och citron

  • Sallad

    Potatissallad med senap och pepparrot toppad med rostbiff och picklad lök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans Högrevsburgare

    med bröd, pommes, coleslaw & tillbehör

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg

    Pan Pizza "Vegetaria"

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med kyckling, basilika & mozzarella

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Mixed Grill
  • Veckans kött

    Flankstek med choronsås och friterade grönsaker

  • Veckans under ytan

    Smörbakad Torsk med citron och spenatrisotto

  • Veckans vegetariska

    Pizza "Blanco"

La Fontana

  • Boeuf Bourgignon
  • Veckans veg

    Kikärtscurry med pumpa, pilaffris och yoghurtås

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Lasagne på nötfärs
  • Stekt kummel & hummer hollandaisesås
  • Ugnsbakad rödbetor med getost
Friday, February 2