Lunch menu

Tuesday, 30 January

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad sejrygg serveras med hummersås, smörkokta rotsaker och duchessepotatis

  • Gård

    Panerad kycklingfilé med ädelostsås, sellerisallad och klyftpotatis

  • Äng

    Pasta pesto med soltorkad tomat, kronärtskockor och ost

  • Sallad

    Potatissallad med senap och pepparrot toppad med rostbiff och picklad lök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Chili con carne

    av högrev med tortilla, ris & nachos

  • Bräckt laxfilé

    med citroncreme samt mango-& avocadosallad

  • Veg

    Grönsaks chili med quornfärs samt tortilla, ris & nachos

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök

  • Pasta

    Spaghetti "Carbonara" (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Bacon lindad köttfärslimpa

    med dragongräddsås och stekt potatis

  • Veckans kött

    Flankstek med choronsås och friterade grönsaker

  • Veckans under ytan

    Smörbakad Torsk med citron och spenatrisotto

  • Veckans vegetariska

    Pizza "Blanco"

La Fontana

  • Rödspätta fylld med spenat och lök,

    saltbakade rotfrukter och prästostsås

  • Veckans veg

    Kikärtscurry med pumpa, pilaffris och yoghurtås

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Raggmunk

    serveras med stekt fläsk & lingon

  • Fisk & skaldjursgryta
  • Wokade nudlar med tofu
Tuesday, January 30