Lunch menu

Monday, 29 January

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Dublett på spätta och kolja med morotspuré, gräslökssås samt citronpotatis

  • Gård

    Pannbiff med confiterad lök, rårörda lingon och persiljepotatis

  • Äng

    Indisk vegetarisk curry med basmatiris och yoghurt

  • Sallad

    Potatissallad med senap och pepparrot toppad med rostbiff och picklad lök

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Italiensk fläskfilégryta

    med basilika & soltorkad tomat samt risoni

  • Veg

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Tortellinigratäng med strimlad skinka & ädelost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfile

    med rostad palsternacka och senapscreme

  • Veckans kött

    Flankstek med choronsås och friterade grönsaker

  • Veckans under ytan

    Smörbakad Torsk med citron och spenatrisotto

  • Veckans vegetariska

    Pizza "Blanco"

La Fontana

  • Köttbullar i gräddsås

    med potatispuré och lingon

  • Veckans veg

    Kikärtscurry med pumpa, pilaffris och yoghurtås

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,

    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • BBQ marinerad revben & rödvinssky
  • Vitvinspocherad torsk med vitvinssås
  • Vegetarisk carbonara
Monday, January 29