Lunch menu

Thursday, 25 January

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad

    med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt linfröpanerad rödspätta med remouladsås, citron och kokt potatis

  • Gård

    Färsruta a la Strindberg med gräddsås, pressgurka samt rostad potatis

  • Äng

    Ingefärsglaserad blomkål med chiliyoghurt och rostad potatis

  • Sallad

    Kycklingsallad med bönor, purjo, krutonger samt vitlöksdressing

  • Extra

    Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Levergryta

    med bacon & kapris samt ris eller kokt potatis

  • Veg

    Ärt/Blomkålssoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Kyckling med svart peppar, vitlök & cashewnötter

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled pork

    med majscreme och rostad potatis samt syrad kålsallad

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta Bourguignon med potatispuré

  • Veckans under ytan

    Fish and chips

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med rostade vintergrönsaker och pepparrotsaioli

La Fontana

  • Paella
  • Veckans veg

    Linsgryta med rotfruktsbiffar

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grillad majskyckling

    serveras med ris & teriyaki kräm

  • Ugnstekt hoki

    serveras med kokt potatis & vitvinssås

  • Falafel
Thursday, January 25